FAQ

1. Kan ik vertrouwen op deze website te winkelen?

Veel mensen zijn bezorgd over de beveiliging van online transacties. Wij kunnen u verzekeren van de veiligheid van verzending op onze site, evenals de kwaliteit van de verkochte producten. Het is veilig om hier te winkelen, we houden uw factuurgegevens niet meer op de website na het winkelen. We kennen uw persoonlijke gegevens ook niet aan andere partijen.

2. Is mijn persoonlijke gegevens beveiligd?

Ja, de verstrekte informatie wordt alleen gebruikt om legale documenten te maken die verband houden met de transactie en voor de levering.

3. Is het veilig om mijn creditcard te gebruiken?

Het is veilig om uw creditcard te gebruiken. Omdat onze Secure Socket Layer (SSL) software de industrie standaard is en de beste software voor e-commerce transactie. Het zal uw creditcardnummer en de gedetailleerde informatie coderen.

4. Kan ik mijn bestelling wijzigen of een bestelling annuleren?

Als een bestelling van ons naar ons wordt verzonden, hebben we de neiging om uw bestelling niet te wijzigen of te annuleren. De bestelling wordt automatisch verwerkt zodra u op "Check out" klikt. U kunt ons contacteren met onze klanten als u een wijziging wilt aanbrengen zodra u wilt wijzigen. Vanwege het bovenstaande kunnen wij echter niet garanderen dat uw bestelling wordt gewijzigd. Wij verzenden de producten na uw bestelling met ons over enkele uren.

5. Hoe lang duurt het om een ​​product te leveren nadat de betaling is gedaan?

Wij leveren uw goederen binnen 2 werkdagen na de transactie of over de benaderde leveringsdatum die u vermeldt in het bestelformulier, dat later is datum.

6. Wordt de bestelling per post verloren?

Wij leveren de bestelling opnieuw wanneer het tijdens het transport verloren gaat.

7. Wat zijn uw betalingsvoorwaarden?

Wij accepteren de volgende creditcards rechtstreeks met ons account: Visa, Mastercard, enz. Voor de eerste keer, klanten, zorg ervoor dat u uw bestelling op uw factuuradres plaatst of we uw transacties weigeren.

Wij accepteren ook bestellingen door Western Union en overschrijving betaald, als u van hen wilt betalen, aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie.